Tartósított gyümölcs

Kamocsay Ihlet Cuvée

Hilltop Neszmély Borászat ( 2544 Neszmély, Meleges-hegy)
2 990Ft / db

A bor telt, gazdag, vastag és fantasztikusan illatos. 2017-ben a kerekded idomokról, az érett alapanyagról és mély tartalomról árulkodnak a borok, az Ihlet Cuvée is. Hatalmas élmény, szó szerint.

Ebben az évjáratban a tramini adta az Ihlet vázát (70%), melyet a chardonnay (20%) és a sauvignon blanc (10%) tettek harmonikussá.

Hilltop Merlot Rosé

Hilltop Neszmély Borászat ( 2544 Neszmély, Meleges-hegy)
1 410Ft / db

Csodálatos dunai panoráma, üde, fegyelmezett szőlősorok, narancsvörös naplemente és málnára emlékeztető ízű, vibráló rosé. Nincs is annál jobb, mint mindezt egy párás falú pohárral a kézben nézni. Igazi nyári bor. Jól lehűtve szinte minden étellel harmonizál. Elnyert díjak: Bronzérem - Neszmélyi Borvidék borverseny

Hilltop Chardonnay

Hilltop Neszmély Borászat ( 2544 Neszmély, Meleges-hegy)
1 390Ft / db

Üde, friss, egzotikus zamatú, érett őszibarackra emlékeztető ízű, kerek száraz bor. Joggal a legnépszerűbb fajta, nemcsak itt a Melegeshegyen, hanem világszerte. Aperitívként vagy fehér húsokból, halakból elkészített, tartalmas fogások mellé ajánljuk, 12-14 °C-on fokon fogyasztva.

Rózsa lekvár gojibogyóval

Rózsavilág ( 2617 Alsópetény, Petőfi Sándor utca)
3 600Ft / db

Rózsa lekvár - gojibogyóval

A rózsalekvárt uralkodók adták szívük hölgyének, hogy elnyerjék odaadó szerelmét.

„Minden nap egy kanál rózsadzsem és garantáltan szerelmes leszel! A keleti hit szerint a rózsa megnyitja a szívet és simogatja a lelket. A rózsadzsem erőteljesen tonizálja a szívet, pozitív érzelmeket kelt, és boldogságérzettel tölt el.” * Fogyasztható édességekhez, sajtokhoz, hidegen melegen, vagy csak az élmény kedvéért!

Aszalt gyümölcsök

Berber Szabolcs ( 9483 Sopronkövesd, Kossuth Lajos utca)
4 500Ft / kg

Aszalt szilvánk  ökológiai termesztésből, hozzáadott cukor, kén és tartósítóanyagoktól mentesen, kézi feldolgozással készül. Kíméletesen, alacsony hőfokon, napenergia segítségével szárítjuk, így hosszú  ideig megmaradnak benne az értékes vitaminok és ásványi anyagok.  

Bicske szörp

Szent Kinga Éléstára Szociális Szövetkezet ( 8162 Küngös, Kossuth utca 88)
800Ft / db

Házi csipkebogyó szörpünk igen kedvelt, magas C-vitamin tartalma miatt. Kisüzemi módszerrel készített, kézműves termék. Kizárólag friss alapanyagokból, dércsípte, piros, de kemény bogyókból, szezonálisan készítjük. A termékeket hőkezeléssel tartósítjuk.Tartósítószert, színezéket vagy mesterséges adalékot nem tartalmaznak.