ORVOSI LEVENDULA FŰSZERECET

Vegyszermentes, 100% kézzel morzsolt és szárított, extra válogatott, kiváló minősítésű és gazdag aromájú orvosi levendulavirág, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA az alapja fűszerecetünknek, mely tartósítószer és színezőanyagoktól mentes almaecetben érlelődik 6 héten át.

Az almaecetet már őseink korában is előszeretettel alkalmazták, hiszen sokféle értékes tápanyagot (kalcium, kálium, magnézium, nátrium, foszfor, szilícium, vas, aminosavak, enzimek, pektin, A- és C vitamin, béta-karotin) tartalmaz és egészségünkre gyakorolt jótékony hatásai kiemelkedőek.

Magas rosttartalmának köszönhetően enyhíti a gyomor- és emésztési problémákat, ugyanakkor csökkenti a szervezet koleszterinszintjét, antioxidáns-tartalmának köszönhetően pedig a szív-és érrendszeri, valamint daganatos betegségek megelőzésében is fontos a szerepe.

Használhatjuk magas vérnyomás, asztma, valamint ízületi gyulladások és migrén kezelésére is.

Remek fertőtlenítőszer, gomba- és baktériumölő, ennek köszönhetően Candida diétában is alkalmazható.

A szervezetet-frissítő hatása miatt fiatalító-szerként is emlegetik!

Ebben a termékben egyesül az almaecet gyógyhatása a levendula kiváló gyógyhatásaival!

Étkezés előtt 10-15 perccel egy evőkanál levendulás almaecetet keverjünk el 3 dl vízben és igyuk meg. Ha valakinek érzékeny a gyomra vagy gyomorfekélye van, inkább ne kísérletezzen vele, konzultáljon orvosával!

Kiszerelés: 100 ml