ORVOSI LEVENDULA FŰSZERSÓ - ÉTKEZÉSI PARAJDI SÓ FELHASZNÁLÁSÁVAL

1 200Ft / db
ORVOSI LEVENDULA FŰSZERSÓ - ÉTKEZÉSI PARAJDI SÓ FELHASZNÁLÁSÁVAL

Vegyszermentes, 100% kézzel morzsolt és szárított, extra válogatott, kiváló minősítésű és gazdag aromájú orvosi levendulavirág LAVANDULA ANGUSTIFOLIA az alapja fűszersónknak, valamint a parajdi sóbánya lelőhelyéről bányászott sóból készül (étkezési minősítésű), amit Európa egyik legjobb összetételű sójának tartanak.

A parajdi só nemcsak biztonsággal fogyasztható, de rendkívül egészséges és az ételek valódi ízét is jobban kiemeli, mint a hagyományosan használt bolti asztali sók.

Sültek, sült zöldségek mellé ajánljuk! Kiemeli az ételek ízét!

Ebben a termékben egyesül a parajdi só gyógyhatása a levendula kiváló gyógyhatásaival.

Kiszerelés: 150 ml