Parázson sült paprikalekvár

900Ft / db

Saját termesztésű, kiváló minőségű alapanyagból, hagyományos kézi munkafolyamattal, kisléptékben előállított fruktózzal ízesített ’’lekvár’’.

Hozzáadott fruktóztartalom: 100g/kb. 2g gyümölcscukor
Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges édesítőszert, színezéket, aromát és ízfokozót.

Fogyasztását sültek mellé, szendvicsekbe ajánljuk.

 

Paprika hatóanyagai:
-Bioflavonoidok
- C vitamin, béta karotin, lutein, kalium, kalcium, foszfor
-Kapszaicin

Jótékony hatásai (gyógyszerészeti célokra az erőspaprikát használják):
- emésztésserkentő
- végtag ízületi fájdalmak ellen
- vízhajtó hatású
- megelőzi a vérzékenységet
- semlegesíti a szabadgyököket