ChiliYard Hagymalekvár – Olasz fűszerezésű - Italian style Chutney - 280 ml

2 600Ft / db
Olasz fűszerezésű - Italian style Chutney - 280 ml

Kézzel készített, kistermelői hagymalekvár,  lilahagymából, házilag termelt paradicsom, olasz ízvilágú fűszerek és egy kevés scotch bonnet chili paprika hozzáadásával.

Enyhén csípős

Ajánljuk: Bármely olasz ízvilágú ételhez, tésztákhoz húsokhoz, szárnyasokhoz, sült húsokhoz, grillezett húsokhoz és zöldségekhez, olasz tésztákhoz, lasagne, milánói, bolognai stb. Kiválló hamburgerekben, szendvicsekben, egy reggeli toaston, pirítóson, de akár tortillákban, burritokban vagy egy tál nachos chips mellé.

Enyhén csípős, pikáns hagymalekvár. A hozzáadott házi paradicsom és az olasz fűszerek mindenki számára ismerős és szeretett ízeket idéznek fel. Bármilyen olaszos tésztára, lasagne, milánói, bolonyai tetejére tökéletes, de egy jó hamburgerhez is elengedhetetlen. Egy tányéron egy szelet sült hús és krumpli, vagy grillezett zöldség mellé ideális. A karamellizált lilahagyma édeskés ízvilágot ad a sűrű, lekvár szerű, éppen csak kicsit csípős hagymalekvárnak. Házilag termelt lilahagymából készült, kevés scotch bonnet chili paprika és fűszerek hozzáadásával.

Közepes kiszerelés, 280ml-es széles szájú üvegekben. Kiválló, egyedi ajándék is lehet. Postán, erős üvegének köszönhetően, megfelelő csomagolásban feladható.

Heat ‘O’ Meter

🔴🔴🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵