ChiliYard Hagymalekvár – Tokaji aszús – mézes Chutney - 280 ml

2 600Ft / db
Tokaji aszús – mézes Chutney (Nem csípős)

Kézzel készített, kistermelői hagymalekvár, házilag termelt vöröshagymából, 5 puttonyos Tokaji Aszú, termelői méz és egy kevés balzsamecet hozzáadásával.

NEM csípős

Ajánljuk: A libamáj kiegészítőjének készült, de ajánljuk még szárnyasok, májak, sült húsok, grillezett húsok, zöldségek, hamburgerek, szendvicsek, toastok, pirítósok, tortillák, burritok mellé.

Édes – kellemes – fűszeres ízvilágú hagymalekvár. A hozzáadott Tokaji Aszú és a termelői méz, a sokunk által szeretett libamáj kiválló kiegészítőjévé testzi. Sűrű, lekvár szerű, NEM csípős termék, hogy azoknak is kedveskedjünk akik tényleg nem szeretik a csípőset. Házilag termelt vöröshagymából készült, 5 puttonyos Tokaji Aszú, termelői virágméz, és fűszerek hozzáadásával. Bármely szárnyas, vagy egyéb húsétel mellé kivállóan passzol, hamburgerek vagy szendvicsek feltétjeként is használható. Édeskés az ízvilága, az aszúnak és a méznek köszönhetően, egy kis balzsamecettel egyensúlyoztuk az ízeket.

Közepes kiszerelés, 280ml-es széles szájú üvegekben. Kiválló, egyedi ajándék is lehet. Postán, erős üvegének köszönhetően, megfelelő csomagolásban feladható.

Heat ‘O’ Meter 

🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵

!NEM CSÍPŐS!