Orvosi levendula fűszersó

1 500Ft / db

Vegyszermentes, 100% kézzel morzsolt és szárított, extra válogatott, kiváló minősítésű és gazdag aromájú orvosi levendulavirág LAVANDULA ANGUSTIFOLIA az alapja fűszersónknak, valamint a parajdi sóbánya lelőhelyéről bányászott sóból készül (étkezési minősítésű), amit Európa egyik legjobb összetételű sójának tartanak.

A parajdi só nemcsak biztonsággal fogyasztható, de rendkívül egészséges és az ételek valódi ízét is jobban kiemeli, mint a hagyományosan használt bolti asztali sók.

Néhány virág hozzáadásával finomabbá, könnyebben emészthetővé tehetjük ételeinket!

Sültekhez, hús – és halételekhez, sült zöldségek,- gyümölcsök és grillezett ételek mellé, valamint zöldség saláták fűszereként ajánljuk!

Rengeteg ételben és italban élvezhetjük egyedi ízét és pompás lila színét!

Kiszerelés: 150 ml