chiliout

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
5/5 (1 Votes)

Chili Out

2016-ban kezdett érlelődni bennem a gondolat, hogy saját chili termékeket kellene készíteni, mert  a bolti készítmények nagy része nem ízlett. Ezek általában túl sósak vagy túl ecetesek, pont a lényeg veszik el, a chili igazi aromája.

A saját chili farmunkon a párommal dolgozunk azon, hogy a chili sok finom étel fűszere legyen.

A gondolatot tett követte, elkezdődött a kísérletezés, különböző ízkombinációk kipróbálása. Megszületett a Chili Out márka, melynek neve a Chill Out zenei stílusra reflektáló gyenge szójáték.

A kezdeti pár száz üvegből mára több ezer lett, a repertoár pedig kibővült az évek alatt. Az enyhe fűszerezés mellett központi szerepet kap az extra szűz olívaolaj és a fokhagyma. Főbb fajták, melyekkel dolgozom: Cayenne, Ring of Fire, Jalapeno, Habanero, a kevésbé erős szószokhoz kápia vagy pritamin paprika.

A Chili Out készítmények a magvetéstől a csomagolásig kézműves körülmények között készülnek, adalékanyagok, vegyszerek nélkül.

Árusító hely
Regöly 7193 , Attila utca 6.

Harissza

Chili Out ( 7193 Regöly, Attila u. 36. )
1 500Ft / db

Az észak-afrikai ízvilágú paszta koriandermag, római kömény, fokhagyma és kiváló minőségű extra szűz olívaolaj hozzáadásával készült. Vigyázat, függőséget okoz!

95 g

Chili krém

Chili Out ( 7193 Regöly, Attila u. 36. )
1 200Ft / db

Nagyon erős, tiszta chiliből készült krém. Főtt ételekhez, melegszendvicshez, mártogatósokhoz ajánljuk. Erőssége: 5/4

40 g