GabrillaNatura

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

Vinczéné Jakab Gabriella

Kézzel készült natúr kozmetikumok és szappanok, bio és fenntartható gazdálkodásokból származó, természetes alapanyagokból.

Vinczéné Jakab Gabriella vagyok, a GabriellaNatura alapítója, feleség, három gyermek édesanyja és két pici lány nagymamája. Sok év tapasztalata mostanra vált küldetéssé. A természetes szappanok és saját készítésű kozmetikumok a családomban már az életünk részévé váltak.

Egy semmivel össze nem hasonlítható világba repítettek minket, ahol nincsenek mellékhatások, nincsenek vegyszerek, csak az, amit a természet ad – finoman és hatékonyan. Az a természetesség, amit a tudomány félredobott évtizedekkel ezelőtt, mert megalkotta szintetikus úton és hirdette, hogy az a jó. Az, amit ma a gyógyszergyárak próbálnak beépíteni a termékeibe újra, mert jól hangzik a tiszta erő, ami a növényekben rejlik. Jól látható tendencia, hogy az utóbbi évtized a különféle bőrbetegségek virágkora. Olybá tűnik, egyre sürgetőbb egy olyan bőrápolási kultúra kialakítása, ami a túlvegyszerezéssel szemben a természetességre épít.

Az orvoslás alapja napjainkban a tudományos bizonyítékokon alapuló orvoslás. Erre épül a diagnosztika és a klinikum is. A természetes kozmetikumok alapanyagainak évezredes tapasztalati háttere és rengeteg bizonyítéka van. Népi, népgyógyászati és modern tudományos is.

Jómagam az egészségügyben töltöttem eddigi életem évtizedeit, 14 éves koromtól tudtam, hogy ez a hivatásom. Dolgoztam betegágy mellett, ápoltam és szerettem a betegeimet. A legtöbb évet és a legtöbb tanulást a laboratóriumi munkában töltöttem. Mindent összevetve számomra ez az a tapasztalati háttér, ami a GabriellaNatura mögött áll. Mindemellett folyamatosan tanulok.

Alapanyag választásban nem kötök kompromisszumot. Tiltólistás minden, ami kőolajból vagy szintetikusan készül. Kizárólag természetes forrásokból származó, tiszta és vegyszermentes, minősített olajokkal, vajakkal, virágvizekkel és növényi hatóanyagokkal dolgozom. A” fenntartható szépség” nemcsak ránk vonatkozik. Az alapanyagaim zöme fenntartható, ökológiai gazdálkodásból származik (még a pálmavaj is!), ahol nemcsak a fenntarthatóságra figyelnek, hanem az ott dolgozók munkakörülményeire és a körülöttük lévő ökoszisztémára is. Szigorúan szabályzott nemzetközi standardek vonatkoznak erre.

A hatóanyagok kinyerése a leghatékonyabb hidegsajtolással, lepárlással,vagy szén-dioxidos extrakcióval történik, ezzel minden molekuláját stabilan tartva és közben nem szennyezve a levegőt. Állatkísérlet mentesen kerülnek forgalomba. Az a néhány állati eredetű alapanyagom (méhviasz, selyemprotein, kecsketej…) nem okozza egyetlen állat halálát sem.

Rengeteg tanulás, tapasztalás után szeretném, ha velem tartanátok ebbe a világba, ahol nagy gonddal, odafigyeléssel, sok-sok szeretettel készítem a szappanjaimat, kencéimet, ahol szeretnék kapcsolatot tartani és megbeszélni tapasztalatokat, ahol nem ipari méretekben készülnek a termékek, így mindegyikre figyelni tudok, ahol nincsenek kockázatok és mellékhatások,…. csak fenntartható szépség.

Ez az álom a családom nélkül álom maradt volna. Az ötlet megszületésétől mellettem álltak, segítettek, ötleteltek, biztattak. Köszönöm férjemnek, két lányomnak, fiamnak és a piciknek is, akik lelkesen mossák a kezecskéjüket a mami szappanjaival. Köszönöm barátaimnak, ismerőseimnek, akik megtiszteltek a bizalmukkal és használják a szappanjaimat és kencéimet. Visszajelzésük vitt tovább az úton, ők jelentették a fejlődést. Hálás vagyok mindenkinek, akik segítettek ezen az úton, hogy a GabriellaNatura valósággá váljon. KÖSZÖNÖM!

Árusító hely
Bátaszék 7140 , Babits M. utca 43

Testápolás

Vinczéné Jakab Gabriella ( 7140 Bátaszék, Babits M. utca 43)
2 950Ft-tól 3 200Ft-ig / db

Naponta áraszt el a média bennünket a bőrápolással kapcsolatos termékekkel. Nagyon nehéz kiigazodni köztük. Tele vannak a boltok polcai látványos flakonokkal. 34 év egészségügyben eltöltött tapasztalatom és amit azóta látok, amióta a természetes kozmetikumokkal foglalkozom, megerősített abban, hogy nagyon egyszerű, tiszta hatóanyagokkal és alapanyagokkal is tökéletes eredményeket lehet elérni. Azt kell tudni, hogy mire akarod használni, és ki akarja használni.

Hajápolás

Vinczéné Jakab Gabriella ( 7140 Bátaszék, Babits M. utca 43)
2 950Ft-tól 3 000Ft-ig / db

A fenntarthatóság jegyében születtek ezek a szilárd samponok. Biológiailag lebomló, 100%-ban természetes, többségében bio-alapanyagok. Hatóanyagok sokasága várja, hogy kiválaszd a Neked megfelelőt. Fém tégelyben érkezik hozzád, amit ha kiürült, nyugodtan használd tovább kütyü-tárolónak. Nagyon bőségesen habzó, kellemes illatú, vízmentes samponok, kézreálló korong formában. Nagyon kiadósak! Egy samponkorong legalább 50 hajmosásra elég! Hosszú ideig nincs gond sampon-vásárlásra. Hajmosás után,- a tapasztalataim azt mutatják-, egyén-függő, hogy kell-e balzsam vagy ecetes öblítés.

Szappanok

Vinczéné Jakab Gabriella ( 7140 Bátaszék, Babits M. utca 43)
1 250Ft-tól 1 350Ft-ig / db

Különleges helyet foglalnak el a szívemben. Igazi szappan-szerelem. Felnőtt koromig nálunk csak szappan volt a tisztálkodás eszköze, aztán jöttek a folyékony tusfürdők és most újra visszatértünk a szappanokhoz. A saját készítésű szappanokhoz! Aki használ natúr szappant, az pontosan tudja, mi a különbség a bolti és a természetes szappanok között. Fényévnyi! A szappanjaim készítésénél így első szempont az összetétel, utána az, hogy ne a megszokott legyen. Mert ezek a szappanok mások.

Dezodor

Vinczéné Jakab Gabriella ( 7140 Bátaszék, Babits M. utca 43)
2 250Ft-tól 2 350Ft-ig / db

100%-ban természetes illóolajokkal készült dezodor. Különleges,vibráló aroma, friss, fűszeres, füves illat, kifinomul mézes, édes-kesernyés aljegyekkel . Nagyon gazdag összetevőkben, mint például ketonokban és szeszkviterpénekben . Baktériumellenes, gombaellenes, hegesítő, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és antihisztamin hatású összetevőket tartalmaz. A dezodor ápoló hatása mellett egész napos védelmet nyújt a rossz szagok ellen, miközben a természetes verejtékezést nem befolyásolja, a pórusokat nem tömíti el és nem hagy foltot a ruhán.

DEZODOR CITROM-GYÖMBÉR 50g

Arcápolás

Vinczéné Jakab Gabriella ( 7140 Bátaszék, Babits M. utca 43)
3 200Ft-tól 14 000Ft-ig / db

Pattanás kezelő csomag                                             14.000 Ft

BB krém 30ml                                                                 4.950 Ft

Azelain krém 50ml                                                          7.500 Ft

Bojtorján arctisztító hab 150ml                                    3.200 Ft

SZEMRÁNCKRÉM 15ml                                                4.500 Ft

Szérum Bakuchiollal 30ml                                             5.500 Ft

Nappali arckrém Peptiddel és Ceramiddal 30ml         6.500 Ft