• Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
3/5 (1 Votes)

palóckosár.hu

A palóckosár.hu azért jött létre, mert szeretnénk a Nyugat nógrádi kistermelők portékáit, minél több család asztalára eljuttatni.

A palóckosár.hu azonban nem csak piac hanem egy védjegy is, mely szigorú minőség biztosítási eljárás jelent, hiszen amiket itt vásárolsz, az kivétel nélkül a Börzsöny a Cserhát és az Ipoly-völgye családi gazdaságaiból származik, Finom eredeti és lekövethető!

Nyugat-Nógrád megye Magyarország egyik legszebb tája, az itt élő emberek pedig hűek hagyományaikhoz, értékeikhez és természetesen gasztronómiájukhoz.

Éppen ezért minden egyes termék vidékünk fennmaradását, értékeink megőrzését és munkahelyteremtés is jelent, mert nálunk a legapróbb családi gazdaságok is lehetőséget kapnak termékeik bemutatására és értékesítésére.

A "Palóckosár Egyesület" termelői közösség tagjai kizárólag kistermelők és családi gazdaságok, amelyek helyi alapanyagokból egészséges, és magas minőségű termékeket állítanak elő. A termelők legtöbbje megtalálható az interneten is, a termékek köre pedig folyamatosan bővülni fog.

 

Árusító hely
Budapest 1143 , Ilka 30

100% frissen présel gyümölcslé Alma-Meggy (5literes)

palóckosár.hu ( 1143 Budapest, Ilka)
2 200Ft / db

Termék információk

Összetevők: 70% almalé – 30% meggylé

Csak kiváló minőségű, Ipoly völgyében termett almát használunk a gyártás során.

A kiválogatott ép és egészséges gyümölcsöket megmossuk, és felaprítás után kipréseljük, ezt követően pedig 75-85 celsius fokon pasztörizáljuk, így a friss alma természetes zamata és értékes anyagai a minőségmegőrzési idő végéig változatlan minőségben maradnak meg.

1 liter almalé elkészítéséhez 1,5-2 kg almát dolgozunk fel.

A gyümölcslé nem tartalmaz semmilyen adalék anyagot, cukrot, vagy tartósítószert.

 

100% frissen préselt gyümölcslé Alma (5literes)

palóckosár.hu ( 1143 Budapest, Ilka)
1 600Ft / db

100% natúr frissen préselt almalé

Csak kiváló minőségű, Ipoly völgyében termett almát használunk a gyártás során.

A kiválogatott ép és egészséges gyümölcsöket megmossuk, és felaprítás után kipréseljük, ezt követően pedig 75-85 °C fokon pasztörizáljuk, így a friss alma természetes zamata és értékes anyagai a minőségmegőrzési idő végéig változatlan minőségben maradnak meg.

1 liter almalé elkészítéséhez 1,5-2 kg almát dolgozunk fel.

A gyümölcslé nem tartalmaz semmilyen adalék anyagot, cukrot, vagy tartósítószert.