lancelot0101

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

Budafarm Sajtműhely

Engedjék meg hogy bemutatkozzam!
Buda Sándor István sajtkészítő kistermelő vagyok.
A Budafarm Sajtműhely létrehozója és üzemeltetője.
Jelenleg tehéntejből készült friss házi készítésű tejtermékeket állítok elő hagyományos módszerekkel, amelyhez az alapanyagul szolgáló friss tejet saját háztáji jersey és kárpáti borzderes tehén állományom nyújtja.
Termékkínálatomban szerepelnek különböző típusú és ízesítésű sajtok mint például házi készítésű gomolya, félkemény sajtok, gyúrt sajtok mint pl: parenyica, mozzarella, kaskaval és kemény sajtok valamint friss házi készítésű túró, tejföl, natúr és gyümölcsös joghurt és vaj. Joghurtjaink ízesítéséhez saját készítésű házi lekvárjainkat használom.
Célom a minőségi magyar, paraszti hagyományokra épülő ház készítésű tejtermékek előállítása és fogyasztásának népszerűsítése.

 Értékesítést vállalunk termékbeszállítással egybekötve hotelek, szállodák, éttermek,pincészetek , panziók és boltok részére is!

Elérhetőségem

3382 Tarnaszentmiklós Pélyi út 22

Tel: +36-30-321-1960

E-mail: lancelot0101 [at] freemail.hu

https://www.facebook.com/Budafarm-Sajtm%C5%B1hely-1609235989348890/

Árusító hely
Tarnaszentmiklós 3382 , Pélyi út 22
Nyitvatartás
hétfő: 8:00-15:00
kedd: 8:00-15:00
szerda: 8:00-15:00
csütörtök: 8:00-15:00
péntek: 8:00-15:00
szombat: 8:00-12:00
vasárnap: Closed

Kaskaval sajt

Budafarm Sajtműhely ( 3382 Tarnaszentmiklós, Pélyi út 22)
4 000Ft / kg

Alapja a gyúrt sajtbaktérium kultúrával készült sajt adja, amelyet 12 óra savanyítás után formázunk, majd 6 napon keresztül – hagyományokhoz híven – erdélyi kősóban forgatunk. Minimum 3 hónapig érleljük.

Ivójoghurt

Budafarm Sajtműhely ( 3382 Tarnaszentmiklós, Pélyi út 22)
250Ft / db

Alapját a házi tehéntej adja, pasztörizálás után visszahűtve, probiotikus baktérium kultúrával elkeverve dunsztolunk, majd natúr és gyümölcsös ízesítéssel készítjük. Kiszerelés 250 ml/ db vagy 1000 ml / db

Rétegelt joghurt

Budafarm Sajtműhely ( 3382 Tarnaszentmiklós, Pélyi út 22)
200Ft / db

Alapját a házi tehéntej adja, pasztörizálás után visszahűtve, probiotikus baktérium kultúrával elkeverve dunsztolunk, majd natúr és gyümölcsös ízesítéssel készítjük. Kiszerelés 200 ml / db

Gomolya sajt

Budafarm Sajtműhely ( 3382 Tarnaszentmiklós, Pélyi út 22)
3 500Ft / kg

Tradícionálisan készítetett gomolya sajt, melyet sajtkendőben aggatunk és forgatunk. Különböző ízesítésekben készülnek mint pl: natúr, füstölt, chilis, lilahagymás és fokhagymás-kapros

Parenyica sajt

Budafarm Sajtműhely ( 3382 Tarnaszentmiklós, Pélyi út 22)
3 500Ft / kg

A gyúrt sajttok családjába tartozik. Alapja egy kimondottan gyúrt sajt baktérium kultúrával készült sajtalap adja, amelyet 12 órán át savanyítok, majd szeletelem, formázom, majd füstölöm.