Gyógynövények Völgye

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

Gyógynövények Völgye

A Gyógynövények Völgye 2013 tavaszán alakult. Alapító tagjaink többsége érdeklődésüknél fogva már korábban is foglalkozott különböző mértékben  gyógynövényekkel és azok házi feldolgozásával. Telephelyünkön számtalan gyógynövény található, mely jónéhány termékünk alapanyaga is. 

Ami a Gyógynövények Völgyét működteti, az a természet, ezen belül is a gyógynövények iránti érdeklődés és a gyógyító hatásukba vetett bizalom.

Itt, a Gyógynövények Völgyében olyan termékek előállítására törekszünk, amelyek az emberek egészségét vagy egészséges táplálkozását szolgálják. Üzemünk fejlesztése során törekszünk a megújuló energiaforrások használatára. Termékeink bio termékek előállítására is alkalmas, saját élelmiszer üzemünkben készülnek. Területünk egészén az ökológiai gazdálkodás mellett köteleztük el magunkat.

Termékeink: 100% gyümölcslevek, fűszerolajok, gyógynövény teák, aszalványok, illóolajok, illatosvizek

A Gyógynövények Völgye tagja a Zala-völgyi Nyitott Porták hálózatának (www.nyitottportak.hu) és rendszeresen hirdet meg eseményeket vásárlói, látogatói számára. További információ a Gyógynövények Völgye Facebook oldalán érhető el: https://www.gyogynovenyekvolgye.hu/

Árusító hely
Zalaszentlászló 8788 , Vörösmajor 0154 hrsz.

Gyógynövény teakeverékek

Teakeverékeink saját tapasztalataink és Dr. Babulka Péter gyógynövény- és népi orvoslás kutató útmutatásai alapján, a gyógyhatású élelmiszernövényekkel végzett kutatási eredmények és a modern gyógynövény értékelő monográfiák adatainak figyelembevételével készültek.
A összetevőket különös gondossággal állítottuk össze, hogy a lehető legtökéletesebb ízletes teát készíthesse.

Fűszerolajok

Fűszerolajaink készítésekor a vegyszermentes gyógynövényeinket is felhasználva nemcsak egy 'mennyei gasztronómiai élményt' szerettünk volna megalkotni, hanem igyekeztünk a mai tudományos ismeretek alapján élettanilag is előnyös tulajdonságaikat előhozni.