Gazt.evő

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

Papp-Felber Anita

A Gazt.evő egy Szombathelyhez közeli kisvállalkozás, melynek célja, hogy a vegyszermentes zöldségek, fűszernövények és ehető virágok, közvetlenül a termelőtől kerüljenek a fogyasztók elé. A hagyományos konyhakerti növények mellett, nagyobb számban napfürdőznek nálam a különlegesebb fajták. A kertek, ahol termesztem a zöldségeket vegyszermentesek.
Feldolgozott állapotban ősztől elérhető a padlizsán krém, kechup, szárított fűszerek, chili, savanyított zöldségek. Egész évben elérhető a gaz-box, amiben 2 adag mikrozöld termesztéshez szükséges alapanyagok vannak egy újrahasznosítható fa ládában és légáteresztő PUL anyagban. 
Foglalkozom ezen kívül konyhakertek tervezésével, illetve van egy bio konyhakert tanfolyamom is. 

Bővebb információ:

www.gaztevo.hu
www.facebook.com/gaztevo
www.instagram.com/gaztevo

 

Árusító hely
Balogunyom 9771 , Margaréta utca 3.
Nyitvatartás
hétfő: Closed
kedd: Closed
szerda: 10:00-17:00
csütörtök: Closed
péntek: 10:00-17:00
szombat: Closed
vasárnap: Closed

Ehető virágok

Papp-Felber Anita ( 9771 Balogunyom, Margaréta utca 3.)
1 500Ft / csomag

Ehető virágok csomagban vegyese, vagy fajtánként csomagolva. Virágonként az ár változik, kérdésért keress privát üzenetben!
Borágók, búzavirágok, sarkantyúka, ibolya, rózsa, árvácska, körömvirág, bársonyvirág, japán krizantém, cickafark, mézvirág, százszorszép, fűszervirágok...

zöldségek

Papp-Felber Anita ( 9771 Balogunyom, Margaréta utca 3.)
1 000Ft / db

Konyhakerti zöldségek egy helyen. Akár csak egy féle, vagy egy egész kosárnyi a klasszikus konyhakerti zöldségek mellett több különlegesebb fajtával. 

Gaz-box

Papp-Felber Anita ( 9771 Balogunyom, Margaréta utca 3.)
2 450Ft / db

A gaz-box egy "termeld magad" mikrozöldség csomag, amivel saját magad termelheted a mikrozöldséget évszaktól függetlenül. A csomag tartalmaz egy kézzel készített fa ládikát, amiben egy PUL anyag biztosítja a légáteresztő, de vízmegtartó réteget a kőzetgyapotban. A kis magok a kőzetgyapotban nevelődnek, egészen a szüretig. Tartozik hozzá egy kis kártya, ami segít ebben, instrukciókat ad, mit kell tenned. A csomag 2 adag mikrozöld neveléséhez szükséges alapanyagokat tartalmazza. A magok és a kőzetgyapot páros csomagban utánrendelhető 500,-/csomag áron.