Pintér család

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

Bivalyerős fűszerpaprika őrlemény

A paprika ami nem hiányozhat egy konyhából sem..

A bivalyerős fűszerpaprika őrlemény Tápió vidékéről, Tápiószőlősről származik. Több éves kísérletezés eredményeként ipari méretű termesztése és feldolgozása jelenleg csak itt történik. A paprika egyedi ízét az utóérlelés során nyeri el. A termék feldolgozása, előállítása a hagyományos módszerek alkalmazásával, szárítással és a szárítmány őrlésével történik. Sajátossága a végterméknek, hogy az őrlemény szándékosan kissé szemcsés, hogy a házi készítésűnek formavilágát idézze fel. A fűszerpaprika elsődleges feladata az ételek ízének domináns kiemelése, nem pedig szín hozzáadása.

A fűszerpaprika fajtája: Tápiószőlősi csípős ízvarázs

Megjelenésének jellemzője az egyedi forma és a sárga szín. Tulajdonsága a más paprikaőrleményektől eltérő ízvilág. Csípőssége felülmúlja a forgalomban lévő hasonló termékekét, mellékíze nincs. Illata meghatározóan egyedi, kellemes, nem tolakodó. 

Az őrlemény a következő kiszerelésekben kerül forgalomba: 15 gr és 40 gr

További információ:

www.bivalyeros.hu

Árusító hely
Tápiószőlős 2769 , Kossuth Lajos út

Bivalyerős fűszerpaprika őrlemény 40g

Bivalyerős fűszerpaprika őrlemény ( 2769 Tápiószőlős, Kossuth Lajos út 104.)
600Ft / db

A paprika ami nem hiányozhat egy konyhából sem..  A bivalyerős fűszerpaprika őrlemény Tápió vidékéről, Tápiószőlősről származik. Több éves kísérletezés eredményeként ipari méretű termesztése és feldolgozása jelenleg csak itt történik. A paprika egyedi ízét az utóérlelés során nyeri el. A termék feldolgozása, előállítása a hagyományos módszerek alkalmazásával, szárítással és a szárítmány őrlésével történik. Sajátossága a végterméknek, hogy az őrlemény szándékosan kissé szemcsés, hogy a házi készítésűnek formavilágát idézze fel.