Vass Méhészet

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

Vas Méhészet - Orosháza

Vas Sándor méhész vagyok, több mint 10 évnyi munkatapasztalattal rendelkezem. Bár szakmám burkoló, mégis a kaptárak felé irányultam a kezdetekkor – ma már sokak örömére. Évről-évre egyre több méhcsalád költözik a kertünkbe, az apróságok szorgos munkájának köszönhetően finomabbnál-finomabb mézek készülnek Orosházán. Míg én az apró rovarokkal tevékenykedek, addig feleségem, Vasné Orovicz Judit a konyhában sürög-forog, és az aranyló kincsből mézes-mázas süteményeket készít.

Feleségem munkája többször tanúságot tett már arról, hogy a mézeskalácsról nemcsak a karácsonynak kell eszünkbe jutnia, hiszen bátran adható az ajándékba is, megrendelésre számos különlegességet készített már.

Portékáink közt a többféle méz mellett mézeskalács, mézes puszedli és mézeskalács díszek találhatóak, de ott lapul az asztal alatt a saját termesztésű aszalt gyümölcs is, mely a mézek ízét fokozza.

Szeretjük, amit csinálunk – Reméljük, ez a szeretet visszaköszön termékeinken is.

Elérhetőség:

Tel.: +36 30 353 41 16

Árusító hely
Orosháza 5900 , Bónumi tanyák 44.
Nyitvatartás
hétfő: 8:00-16:00
kedd: 8:00-16:00
szerda: 8:00-16:00
csütörtök: 8:00-16:00
péntek: 8:00-15:00
szombat: Closed
vasárnap: Closed

Akác méz

Vas Méhészet - Orosháza ( 5900 Orosháza, Bónumi tanyák 44.)
1 900Ft / kg

Az akácméz színe kristálytiszta, egészen enyhén sárga, vagy egyes évjáratokban zöldes árnyalatú. Az akácméz illata akácvirág illatú. Mellékíz nélküli aromája teszi egyedivé, íze a legtöbb méznél édesebb, míg savtartalma a legtöbb méznél alacsonyabb. Gyümölcscukorban igen gazdag, így lassan ikrásodik, akár 1-2 évig is megőrzi állagát. A világ három legkevésbé kristályisodó fajtaméze közül az egyik az akácméz. Jó édesítő képessége mellett ezért is olyan keresett a világpiacon.