Barta Sándor

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

Barta Sándor őstermelő

A 2010-es évektől Szentistvánon, Borsod Abaúj Zemplén megyében " Matyóföldön" kezdtem el méhészéén, mely mára már  őstermelőként az egyik fő tevékenységem. Az évek során a család is bekapcsolódott a mindennapos munkába így az akác, repce , napraforgó és vegyes virágmézek mellett mára termékeink kibővültek aszalt gyümölcsös, gyógynövényes és csokoládés méz különlegességekkel is, az ínyencek nagy örömére!

Miskolc, Mezőkövesd és Szikszó vonzáskörzetében házhoz szállítással is!Az ország bármely részére postai, vagy futár szállítással minden hová el tudjuk juttatni igény szerint termékeinket!

Keressenek bizalommal!

Árusító hely
Szentistván 3418 , Rákóczi út 22
Nyitvatartás
hétfő: 8:00-16:00
kedd: 8:00-16:00
szerda: 8:00-16:00
csütörtök: 8:00-16:00
péntek: 8:00-16:00
szombat: 8:00-12:00
vasárnap: Closed

Aszalt gyümölcsös és gyógynövényes mézkülönlegességek

Barta Sándor őstermelő ( 3418 Szentistván, Rákóczí út)
950Ft / db

TERMELŐI MÉZ ÉS MÉZ KÜLÖNLEGESSÉGEK A Barta Méhészet legújabb termékei gyógynövényes, ( levendulás, zsályás, kakukk füves, gyömbéres, fahéjas, fahéjas csillagánizsos, borókabogyós ) aszalt gyümölcsös( aszalt szilvás, datolyás; mogyorós,vörös áfonyás, vegyes aszalt gyümölcsös, diák csemegés, banános ) és csokis mézek vásárolhatóak, illetve rendelhetőek a termelőtől ! Emellett eddigi termékeink vegyes virágméz és akácméz is. Mézeink bevezető áron kaphatóak és igény szerint rendelhetőek esetleges házhoz szállítással is Szikszó, Miskolc, Mezőkövesd vonzáskörzetében!

Csokoládés krém méz

Barta Sándor őstermelő ( 3418 Szentistván, Rákóczí út)
650Ft / db

Gyermekek és felnőttek nagy kedvence a csokis méz.  A krémesített mézhez hozzáadott 100% os csokoládén kívül nem tartalmaz semmilyen adalék anyagot! Ha egyszer megízleli többé nem akarja a mindennapjait enélkül egyetlen édesség imádó sem!

Termékünk két féle kiszerelésben kapható 250 ml  és 370 ml . Egyedi kérésre egyeztetés alapján készítünk más mennyiségű kiszerelés is!