kallosg

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
4/5 (1 Votes)

Epermester Pincészet

Tahitótfalui szamóca termesztés 150 éves hagyománnyal 

Hosszú évek kitartó munkájának eredményeként jött létre a Szentendrei Sziget 150 éves hagyománnyal bíró szamóca termesztését is újjáélesztő vállalkozás, az Epermester Pincészet. 
A cég tulajdonosai lokálpatriótaként elkötelezettséget éreznek a helyi értékek megőrzése, valamint a helyi lakosság számára versenyképes munkahelyek teremtése iránt, egyben olyan különleges terméket szeretnének bevezetni elsőként a magyarországi piacra, amely megállja a helyét a legnívósabb hagyományos- és gyümölcsborok között is. 
Az Epermester Pincészet születése annak a nemes gondolatnak köszönhető, amely a tahitótfalui szamócakultúra újraélesztését tűzte ki célul. Az itt termett kiváló minőségű szamócából hagyományos borászati eljárással készítünk minőségi száraz és édes borokat. Ennek megfelelően nem alkalmazunk mesterséges adalékot; aromákat és egyéb anyagokat, csak a gyümölcs legjavát használjuk fel. Édes földieperborunk, az Eperméz, igazi desszertbor, míg száraz földieperborunk, az Epervér valódi minőségi kategóriát képvisel, a borértő ínyencek ízlését is kielégítve.

Ifj. Kallós Gábor – Epermester Pincészet
ifj.kallos [at] epermester.hu
Tel: +36 30 708 4490
https://www.epermester.hu
https://www.facebook.com/epermester
https://instagram.com/epermester/

Árusító hely
Tahitótfalu 2021 , Szentendrei út 76.
Nyitvatartás
hétfő: Closed
kedd: 11:00-20:00 Kóstolási és vásárlás
szerda: 11:00-20:00 Kóstolási és vásárlás
csütörtök: 11:00-20:00 Kóstolási és vásárlás
péntek: 11:00-20:00 Kóstolási és vásárlás
szombat: 9:00-20:00 Kóstolási és vásárlás
vasárnap: 9:00-20:00 Kóstolási és vásárlás