• Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

FinomSág Kézműves Termékek

Kedves Látogató!

Az őstermelés formában működő kistermelői tevékenységünket 2013-ban kezdtük meg. Az elmúlt évek alatt a gyógynövény és gyümölcsös ültetvények területe folyamatosan bővült. A kertek hagyományos kézi művelés alatt állnak, ebben nagy szerepe van a családi összefogásnak. A termesztésnél nagy figyelmet fordítunk a vegyszerhasználat minimalizálására.

Fő profilunk a kézműves gyógynövény- és gyümölcsszörpök, gyógynövény- és gyümölcslekvárok, hidegen préselt natúrlevek, héj mag őrlemény és levendulás termékek előállítása valamint eladása. Termékeink a FinomSág kézműves szörpök, lekvárok és natúr levek, melyek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, színezék és adalékanyagoktól mentesek, kíméletes hőkezeléssel tartósítottak.

Küldetésünk: a saját termesztésű illetve gyűjtött, gondosan megválogatott alapanyagokból készülő, egészséges és természetes termékeink népszerűsítése, ezáltal az egészséges életmód támogatása az egyre inkább tudatára ébredő társadalmunkban.

Termékeinkkel megtalálhatóak vagyunk a Lipóti Sziget Közértben, a Pannonhalmi Tourinform Irodában, Győrben a Látogatóközpontban, és a Győri "Védd a helyit, vedd a Kisalföldit" termelői vásárokon, a Szigetközi Szatyor által szervezett termelői vásárokon valamint a Móvár Kosár honlapján.

2019-től gyógynövénykertünk nyitva áll minden olyan csoport számára, akik szeretnének betekinteni az őstermelők dolgos világába.

Tisztelettel: 

Bugyenszki Ferenc, Bugyenszkiné Szemerédi Erzsébet

FinomSág Kézműves Termékek

Telefonszám: +36203453008, +36203460363,

E-mail: sagiszorp13 [at] gmail.com

Facebook: FinomSág Kézműves Termékek

Árusító hely
Győrság 9084 , Petőfi utca 1/b.