Aranykalász Tészta

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

Aranykalász Tészta

Száraztészta gyártó üzemünk 2015-ben kezdte meg tevékenységét.
Családi vállalkozásunk törekszik arra, hogy termékeink a legkiválóbb és helyben előteremtett alapanyagokból készüljenek, ezzel is hozzásegítve a környék őstermelőit, kisvállalkozásait a fejlődéshez. Célunk, hogy széleskörű termékkínálatunkkal, kiváló minőségű, kimondottan házi jellegű száraztésztáinkkal, magas szintű ügyfélkiszolgálásunkkal, maximálisan kielégítsük a vevői igényeket.
Házi jellegű tésztáinkat kiváló minőségű lisztből, mélyalmos, koronás védjeggyel ellátott tojásból, illetve a több száz méterről feltörő átányi ivóvízből készítjük. Az összetevőknek és a technológiának köszönhetően a tésztáink kimondottan rövid főzési időjűek, a megfőtt tészta nem ragad és nem áll össze. Tényleg, mint a nagyié.
Prémium termékeinket paradicsompüré, parajpüré és szárított fokhagyma hozzáadásával ízesítjük és színezzük. Tésztáink minden más ízfokozótól és színezőanyagtól mentesek!
Ajánlom figyelmébe továbbá BIO alakor ősbúza lisztből készült termékeinket. Ezen termékeket fürjtojás, vagy tojás hozzáadása nélkül, illetve teljes kiőrlésű lisztből készítjük.

Örömmel mondhatjuk el magunkról, hogy kizárólagos gyártói vagyunk a Katus Attilával közösen kifejlesztett KATUSFOOD szénhidrát csökkentett száraztésztáknak, valamint a Ferencvárosi Torna Club által forgalmazott Fradi Tésztának.

Árusító hely
Átány 3371 , Bem J. út 29.