herbalwellness

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

Rózsagasztronómia - Rózsawellness - Rózsaélmény

Ha szeretnéd megkülönböztetni az ünnepeket, a különleges  alkalmakat  és a csodás pillanatokat, az életedben akkor válaszd  hozzá a rózsát, a királyok és királynők virágát!

A rózsásság egyidős a civilizációval. Az időszámítás előtti források bizonyítják, hogy ez a csodálatos növény az uralkodók és uralkodónők virága volt. Használtál kultikus- vallási , táplálkozási-gyógyítási  és testápolási-tisztálkodási céllal.

A rózsa mára nem csak az uralkodók  kiváltság! 

Élvezd ízét, aromáját, illatát és afrodiziákum hatását!

A cserháti  erdős dombok kristálytiszta levegőjében viruló rózsák szirmából készítünk különleges ételeket és italokat, finom  test és lélekápoló szereket.

A rózsavilág gasztronómiában  édes, sós, pikáns és natúr rózsa ízeket találsz. Szörpöket, szószokat, desszerteket, amelyekkel  az étkezés garantáltan  gourmet élvezet lesz.

A rózsavilág wellnessben ehető és kenhető kivonatok, cseppek permetek várnak, valamint rózsapárnák fürdéshez, alváshoz, fajdalom csillapításhoz. A rózsa  simogatását és gyógyhatását hozzák el neked.

A rózsavilág  szertartásai  a kéz és lábfürdő, a szempárnás meditáció,  kisebb vagy nagyobb létszám esetén is  felejthetetlen élményt okoznak.

Elviheted, akár az otthonodba, vagy elvisszük egy általad megjelölt helyre, akár az irodádba is!

A Rózsavilágban megtalálod, hogyan varázsolhatsz rózsás hangulatot magadnak, szeretteidnek és hogyan emelheted a különleges alkalmakat, még magasabb szintre!

Ha a saját ünnepeid mellett fontos számodra mások boldogulása is, akkor tudd, hogy a Rózsavilág termékeinek  és szolgáltatásainak megvásárlásával a Vidéki Női Életmód Modell programot  támogatod, a  vidéki női lét értékeinek megőrzését és a vidéki  nők helyben maradását, jövedelemszerzését!

Projektünket  laboratórium hátér támogatja, mert számukra fontos, hogy a Rózsavilág termékeit a legmagasabb minőségben, a legnagyobb beltartalmi értékkel kapd meg!

Termékeink vegyi anyagok nélkül, gmo mentesen, egyes esetekben vegán és paleo összetételben készülnek.

Csomagolásuknál törekszünk arra, hogy a csomagoló eszközök újra hasznosíthatók, új funkcióban tovább használhatók legyenek.

Gyere Te is, csatlakozz hozzánk, lépj be a Rózsavilágba!

www.rozsavilag.hu

www.facebook.com/rozsavilagmanufaktura

www.instagram.com/rozsavilagmanufaktura

Árusító hely
Alsópetény 2617 , Petőfi Sándor utca 151.