Merta Judit

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

Officina Merta

 

Officina Merta - Kozmetikai műhely, amely a bőrnél mélyebbre hatol

Az Officina Merta egy magyar gyógyszerészek által megálmodott kozmetikai termékcsalád. Célunk, hogy natúr- és bőrbarát kozmetikai termékek segítségével alternatív megoldást nyújtsunk a nehezen kezelhető bőrproblémákra mint, a nagyon száraz, érzékeny bőr, immunhiányos bőrtünetek ( ekcéma, pikkelysömör), enyhe égési sérülések, rovarcsípések, és egyéb irritációk.
 

Natúr kozmetikumaink megalkotásánál fontos szempontot képviseltek mindig is a magyar hagyományok, a hazai alapanyagok és a „zero waste” szemléletmód is. A napjainkra feledésbe merült, régi patikai recepteket, olyan természetes gyógyító alapanyagokkal kombináltuk, mint pl. a Hortobágyi Nemzeti Park térségében élő vadvirágokból eredő méhtermékek /méhviasz, propolisz/. Ezeket a különleges méhlegelőket évtizedek óta szigorúan óvják minden agrokémiai behatástól, ezáltal termékeinkbe kizárólag a legtisztább, allergén mentes hatóanyagok kerülnek.
 

Termékeink parabén-, szilikon-, adalék- és mindenféle mesterséges színezék-, és hozzáadott illatanyagtól mentesek.
 

Kozmetikumainkkal mi nemcsak egy-egy terméket szeretnénk adni, hanem vissza akarjuk hozni a relaxáló, testi-lelki feltöltődést adó szépítkezés és fürdőzés élményét az otthonainkba is – persze mindezt zöld úton és csak természetesen.

www.officinamerta.hu

facebook: @OfficinaMerta
Instagram: @officinamerta

Árusító hely
HORTOBÁGY 4071 , www.officinamerta.hu

Hortobágyi Selyembalzsam 35ml

Officina Merta ( 4071 HORTOBÁGY, www.officinamerta.hu)
1 500Ft / db

Gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló, nyugtató hatású krém nagyon száraz bőrre és nehezen kezelhető bőrproblémák enyhítésére.

Méhviaszból, propoliszból és olívaolajból készített természetes balzsam, amely hidratálja és puhítja a száraz bőrt, jótékony hatással van a gyulladásos folyamatokra, csillapítja az ekcémás bőrtüneteket, irritációt és nyugtatja a pikkelysömör tüneteit.