Hauzerzs

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

Hauzer Bormanufaktúra

A Hauzer Bormanufaktúra Bajon, a Budáni-hegyen található a szőlőültetvényünk területén. A nem egész egy hektáron lévő szőlőnkben a területre jellemző hagyományos szőlőfajták találhatóak meg: királyleányka, kékfrankos és zweigelt.

Több generációs családi pincészet vagyunk, melyben mindenki tudásának és képzettségének megfelelően kiveszi a részét a munkákból. Családi borászatunk mindennapos feladatait hárman látjuk el: Tibor, a nagypapa gyermekkorától  minden nap gondos szőlő,- és borosgazdaként járt művelni a területet, és a mai napig ő végzi a szőlőben a munkákat. 2017-től Zsuzsa megörökölve a pincekulcsot borászként, férje Dávid pedig “minőségellenőrként” dolgozik. Új generációként arra törekszünk, hogy fiatalos lendületet és színt vigyünk borászatunkba, tiszteletben tartva a régi hagyományokat.Sikerült egy brandet létrehoznunk, termékeink könnyen felismerhetőek a piros bicikli minimalista, de nagyon feltűnő megjelenésének köszönhetően.

Árusító hely
Baj 2836 , Szent András dülő út

Cabernet Sauvignon 2018 száraz vörösbor

Hauzer Bormanufaktúra ( 2836 Baj, Szent András dülő út)
2 500Ft / db

A dunai klímától és a neszmélyi napfénytől érett szőlőszemek gondos szüret után kerültek a pincébe feldolgozásra. Ezt követően 10 hónapot másod töltésű barrique tölgyfahordóban érlelődik, majd pár hónapra a pince mélyén hagyjuk megnyugodni hogy testes, elegáns formában kerülhessen az ünnepi asztalokra.