Sztranyak

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

Sztranyák Családi Gazdaság

Gazdaságunk 2016 óta foglalkozik sajtok, tejtermékek készítésével.

Termékeink alapanyagát saját szarvasmarha állományunk adja, melyeknél sem antibiotikumokat, sem hozamfokozó hormonkészítnényeket, sem GMO-s és erjesztett takarmányokat nem használunk, így a teheneink által termelt tej magas beltartalmú, ízletes, egészséges alapanyagot biztosít sajtjaink készítéséhez. A gyártás során nem alkalmazunk színezékeket, adalékokat, vegyszereket, csak természetes alapanyagokkal dolgozunk.

A választékban szerepelnek friss, fűszeres, és érlelt sajtok, füstölt és gyúrt sajtok, joghurtok, krémsajtok, házi túró. Megrendelésre egyedi sajttálak készítését is vállaljuk.

Termékeink hétről hétre megkóstolhatók és megvásárolhatók minden szombaton a nagyatádi piacon, a Vásárcsarnokban levő standunknál. Telefonon, e-mailben, vagy személyesen megrendelt termékeket házhoz is szállítunk minden pénteken a Péterhida - Komlósd - Drávaszentes - Barcs - Somogytarnóca - Csokonyavisonta - Babócsa - Bolhó útvonalon díjmentesen, más településre egyéni megbeszélés alapján. Budapestre heti rendszerességgel szállítunk, de sajtjaink országosan is elérhetőek GLS futárral küldve.

Árusító hely
Péterhida 7582 , Fő utca 92.
Nyitvatartás
hétfő: Closed
kedd: Closed
szerda: Closed
csütörtök: Closed
péntek: 8:30-12:00 Házhoz szállítás
szombat: 7:30-12:00 Nagyatádi Piac (Vásárcsarnok)
vasárnap: Closed