Hilltop Neszmély Borászat

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

Hilltop Neszmély Borászat

A Neszmélyi Borvidék Budapesttől 75 km-re fekszik északnyugati irányban. A Hilltop Neszmély Borászat a nemzetközi fajtaként ismert Chardonnay, a Sauvignon blanc vagy a Merlot mellett olyan hazai fajtákkal is foglalkozik, mint az itthon népszerű Irsai Olivér vagy a Nagy-Britanniában nagy sikert aratott Cserszegi fűszeres.
A Hilltop ezekből a kiváló fajtákból igen sokféle, fiatal szellemiségű bort készít a legmodernebb technológiával felszerelt neszmélyi borászatában.
A borászat egyik büszkesége a Borhotel és a hozzá tartozó étterem.

Árusító hely
Neszmély 2544 , Meleges-hegy
Nyitvatartás
hétfő: 10:00-22:00
kedd: 10:00-22:00
szerda: 10:00-22:00
csütörtök: 10:00-22:00
péntek: 10:00-23:00
szombat: 10:00-23:00
vasárnap: 10:00-20:00

Kamocsay Ihlet Cuvée

Hilltop Neszmély Borászat ( 2544 Neszmély, Meleges-hegy)
2 990Ft / db

A bor telt, gazdag, vastag és fantasztikusan illatos. 2017-ben a kerekded idomokról, az érett alapanyagról és mély tartalomról árulkodnak a borok, az Ihlet Cuvée is. Hatalmas élmény, szó szerint.

Ebben az évjáratban a tramini adta az Ihlet vázát (70%), melyet a chardonnay (20%) és a sauvignon blanc (10%) tettek harmonikussá.

Hilltop Merlot Rosé

Hilltop Neszmély Borászat ( 2544 Neszmély, Meleges-hegy)
1 410Ft / db

Csodálatos dunai panoráma, üde, fegyelmezett szőlősorok, narancsvörös naplemente és málnára emlékeztető ízű, vibráló rosé. Nincs is annál jobb, mint mindezt egy párás falú pohárral a kézben nézni. Igazi nyári bor. Jól lehűtve szinte minden étellel harmonizál. Elnyert díjak: Bronzérem - Neszmélyi Borvidék borverseny

Hilltop Chardonnay

Hilltop Neszmély Borászat ( 2544 Neszmély, Meleges-hegy)
1 390Ft / db

Üde, friss, egzotikus zamatú, érett őszibarackra emlékeztető ízű, kerek száraz bor. Joggal a legnépszerűbb fajta, nemcsak itt a Melegeshegyen, hanem világszerte. Aperitívként vagy fehér húsokból, halakból elkészített, tartalmas fogások mellé ajánljuk, 12-14 °C-on fokon fogyasztva.