SZEGEDFISH

  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag
  • Csillag

SZEGEDFISH Kft.

A SZEGEDFISH Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Kft. fő tevékenységi köre a tógazdasági haltermelés. Köszönhetően a különleges földrajzi adottságoknak (mikroklíma, talajadottságok, kedvező vízellátás, stb.) valamint az itt dolgozó mérnökök kutatómunkájának, a tavakban előállított halak kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek.

A körtöltéses halastavainkban a következő halfajokat termelünk a HACCP Élelmiszerbiztonsági rendszer alapján, szigorúan ellenőrzött technológia szerint: Szegedi tükörponty, Fehér busa, Amur, Csuka, Szürke harcsa.

A SZEGEDFISH Kft. telephelyén 2007 decembere óta megújult formában működik a “Halárusító és Halfeldolgozó” üzemegység. Ennek keretein belül minden ügyfél kiszolgálása megoldott, aki csak saját konyhájára kis tételben szeretne halat az asztalára. A Kft. csak a saját halát dolgozza fel, és minden feldolgozott tétel 24 órán belül értékesítésre kerül. Az igényeknek megfelelően tisztított és filézett halat is árusítunk, a halfeldolgozó kapacitásának erejéig. Ponty egész évben, a többi halfaj pedig időszakosan áll a vásárlók rendelkezésére.

Árusító hely
Szeged 6728 , Nádvágó út 2.

Szegedi tükörponty

SZEGEDFISH Kft. ( 6728 Szeged, Nádvágó út 2.)
1 990Ft / kg

A Szegedi tükörponty elismert, önálló tájfajta, amely zsírszegény, tiszta ízű hússal rendelkezik. Mindez nem csupán a genetikai adottságoknak, hanem Fehértó különleges földrajzi adottságainak (mikroklíma, szikes talaj, kedvező vízminőség) továbbá a Szegedfish Kft. dolgozói által alkalmazott szigorú haltermelési technológiának köszönhető, ezért uniós földrajzi oltalomjelzés alatt áll.